CURSET DE NADAL

Clàssic nivell elemental

Dies: 28-29-30-31 Desembre
Horari: 10:30 a 12:00 h.

Al desembre

Classes obertes

Dies: 10-14-15-16-17-18-21
Horari: consulteu la informació a l’escola.

ACTIVITATS

Tenim una gran varietat de classes i nivells: clàssic, contemporani, jazz, estiraments i col·locació, danses urbanes, dansa per a nens i joves, etc. Consulteu els horaris.

DANSA CLÀSSICA

La metodologia aplicada es basa en l’Escola Russa i l’Escola Francesa. Preparem alumnes per accedir a l’Institut del Teatre de Barcelona.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Us oferim un menú variat de tècniques de contemporani per tal que trobis el teu estil dins la dansa moderna.

DANSA PER A NENS I JOVES

Classes amb l’objectiu de recolzar i potenciar el desenvolupament de la creativitat dels infants, la psicomotricitat, musicalitat i expressió personal.

DANSES URBANES

La proposta més actual per fer ballar els adolescents amb el ritme i músiques que més els hi agrada.

COL·LOCACIÓ I ESTIRAMENTS

Classes dirigides a alumnes de totes les edats a qui els interessa un treball enfocat en la coordinació, flexibilitat, força i col·locació.

DANSA JAZZ

Si vols acabar el dia ballant amb  música refrescant, no et perdis la proposta de jazz d’estil Alvin Ailey i Lynn Murray.

Eulàlia Blasi, Lali Mel·lo

Per mèrits, treball i esforç, ocupen un lloc en la història de la Dansa a Catalunya, i gràcies a la seva dedicació i perseverança continuen transmetent l’amor a la dansa a les noves generacions des del seu estudi.

CONTACTE

En cas que tingueu algun dubte, qüestió o necessiteu informació més específica de qualsevol tema, no dubteu a trucar-nos o enviar-nos un email i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Ens podeu trobar de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 21:00 a

C/ Ali Bei 113, 08013 Barcelona

93 246 59 62

info@escoladeballet.com