L’acte de cloenda del curs 2011-2012 va ser un èxit

El dia 28 de juny, es va celebrar a l’Auditori Axa de l’Illa l’acte de graduació dels alumnes de l’Institut Lluïsa Cura. Hi van poder assistir, a banda de l’alumnat i del professorat, familiars i representants d’algunes de les empreses on el nostre alumnat duu a terme les pràctiques. Durant l’acte es van lliurar diplomes als alumnes que es graduaven, es van atorgar premis a l’excel·lència i també hi va haver una estona per a la música i la màgia.

acte_cloenda_lluisacura-3

L’organització de l’acte va ser a càrrec d’un grup d’alumnes de Secretariat, el grup SEVENTS, format per Laura Fernández, Vanessa Gómez, Saray Moreno, Celia Muñoz i Lluís Pujol, que l’han dissenyat i presentat com a crèdit de síntesi del Cicle Formatiu de Secretariat que han cursat.

Donem les gràcies a totes les persones que han contribuït a fer-lo possible. També al Mag Xavi i al Jordi Díaz, reconegut actor, i a la Rosó Sala, cantant i guitarrista, i a l’Ariadna Just, clarinetista.

Va ser un èxit que volem repetir en properes edicions!

Joaquim Teixidó
Director Institut Lluïsa Cura

2 comentaris a “L’acte de cloenda del curs 2011-2012 va ser un èxit

  1. Gràcies Joaquim Teixidó per aquesta publicació, hem sento molt orgullòs d’haver participat i realitzat aquest projecte!! espero que la nstre realació perduri durant molt de temps!!!! una abraçada molt forta!!!!!!

  2. Aquest missatge es dirigit per al Joaquim Teixidó i tot el seu equip: sou una gent fantàstica, i grans professional. Aquest any me sentit estimada i recolzada 100% tant pels meus companys com professors. Sou una gent genial. Gràcies, mil gràcies. Sempre us recordaré per tot el que meu ensenyat.

Deixa un comentari